De IT van uw zaak compleet geregeld bij Bushoff & Stans.

Bij Bushoff & Stans begrijpen we als geen ander dat u ontzorgt wil worden op het gebied van IT. Transparantie staat hierbij voorop zodat u precies weet waar u voor betaald. Met onze ruime ervaring in het hele spectrum van de IT bieden we u een totaaloplossing voor een vast bedrag per maand. Wij zijn er voor de zzp’r en ondernemer binnen de regio Noord-Brabant. Lokaal, toegankelijk en met expertise. We staan voor u klaar! U kunt ons inschakelen voor serverbeheer, werkplekbeheer, ondersteuning, advies, ontwerp en levering van hard- en software. Alle platformen ongeacht het apparaat.

Uitstekende IT dienstverlening voor een vast bedrag per maand.

Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis hebben we een aantal kant en klare pakketten ontworpen die bij de behoeftes van de zzp’r en mkb’r passen. We ontzorgen uw werknemers en uzelf door proactief beheer te leveren, uitstekende ondersteuning en advies waar u van op aan kunt. Wacht niet langer en informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen!

Krachtige werkplek beveiliging.

Al uw werkplekken worden voorzien van moderne end point beveiliging software die proactief dreigingen signaleert en tegenhoudt. Onze totaaloplossing biedt verder ook mitigatie tegen technieken zoals ransomware en malware. Heeft u Microsoft 365? Dan bieden we ook daar de bescherming die u nodig heeft.

De productiviteit van uw werknemers goed geregeld met Microsoft Office 365.

Veel organisaties maken gebruik van goedkopere e-mail oplossingen en hebben technieken zoals DMARC en virusbescherming niet onder controle. Laat ons u helpen met veilig e-mail beheer.

Alle wachtwoorden gestructureerd opgeslagen. Veilig. Gebruikersvriendelijk!

Met de prijswinnende wachtwoord manager van 1Password helpen we uw organisatie om beter om te gaan met wachtwoorden. We geven uw medewerkers uitleg en werken samen met 1Password om succesvol wachtwoord management te implementeren binnen uw bedrijf!

Verschillende pakketten en maatwerk mogelijk.

Heeft u een computer voor uw repro printer? Of misschien een computer voor het camera systeem? We denken graag met u mee om deze te beveiligen tegen een schappelijk tarief. U kunt kiezen uit onderstaande pakketten.

Vul het contactformulier in en wij bellen u terug!

Wilt u snel aan de slag? Vul het contactformulier in en binnen enkele dagen heeft u een prijsvoorstel van Bushoff & Stans! Tot snel!