De Bushoff & Stans

Dienstverlening

Wij staan voor professionaliteit en duidelijke afspraken. Dit leidt tot een prettige samenwerking die we graag langdurig voortzetten.

01

WiFi & Netwerk

Implementatie, uitbreiding en optimalisatie van je draadloze en bedrade netwerk.

02

Consultancy

Waaronder Microsoft 365, netwerken, beveiliging en telefonie.

03

Maatwerk

Van een slimme meterkast tot een lichtshow. Maatwerk.

Stap voor Stap

Wij hanteren een stappenplan om je huis of bedrijf te voorzien van een uitstekende wifi dekking en een kwalitatief netwerk. Zo kun je ongestoord TV kijken, gamen of werken. We geloven namelijk in een maatwerk oplossing. Je wensen staan centraal tijdens het intakegesprek en dit bepaalt de oplossing, prijs en uiteindelijk het resultaat.

Optimalisatie

We verbeteren je wifi, netwerk, computers en overige apparatuur. Soms doen we dat door de apparatuur te vervangen, maar het kan ook op andere manieren. We bespreken dit graag met je.

Tevredenheid

We zijn mensen. Soms gaat iets niet zoals het moet want zeg nou zelf.. het blijft techniek! Je kunt ontspannen want we rusten niet voordat het werkt. Soms duurt het wat langer en soms is het zo gepiept. Uiteindelijk brengen we de oplossing.

Een persoonlijke afspraak

Altijd een persoonlijke afspraak dat is hoe we je wensen omzetten in een situatieanalyse. We hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven dus bel ons gerust! Dan testen we gelijk de koffie!

Advies

Heb je een oplossing nodig voor een specifiek probleem? Wil je goed bereik in je nieuwe veranda? Wij snappen het! We adviseren je graag. Wist je dat we vaak meedenken bij onze bestaande klanten over nieuw aan te schaffen computers en telefonie? We ontzorgen!

Eerlijk

We zijn transparant over de kosten en de afspraken. Voel je vrij om uit te spreken wat je vindt van ons werk en wat er beter kan. We luisteren en proberen te verbeteren. We willen die toffe IT’ers zijn die je altijd kunt bellen of appen!

Waar wacht je nog op?

Begin de reis door de digitale wereld

Laat ons je begeleiden tijdens je reis door de digitale wereld.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volg ons