Technologie & Mensen verbinden

In een land waar de kwaliteit en deskundigheid van ICT-organisaties sterk verschilt, willen we een frisse en begrijpbare dienstverlening bieden aan ondernemers in Nederland die niet direct een ICT’er in dienst kunnen nemen. Hierdoor dragen we bij aan de maatschappelijke doelstelling om kleine en grotere ondernemers veilig en deskundig door de digitale wereld te begeleiden.

Kernwaarden

We zijn maatschappelijk betrokken bij ondernemers. Onze dienstverlening richt zich op het beschermen, verbeteren en continueren van bedrijven. Ondernemers in nood proberen we te helpen door mee te denken en waar nodig diensten aan te bieden. Met persoonlijk contact en respect leggen we een vertrouwensrelatie met u als klant. Hierbij is geduld hebben en doorzichtig zijn in onze communicatie het belangrijkste. Ten slotte zijn we deskundig, als we het niet weten, dan zeggen we dat ook. We doen wat we technisch kunnen en waar nodig vertrouwen op onze partners om samen een oplossing te bieden.

Onze werkwijze

Bij Bushoff & Stans zijn we trots op hoe we zaken doen. We zijn nerds, daar doen we niet moeilijk over. We geloven dat IT noodzakelijk is voor iedere organisatie. Zelfstandig, kleinzakelijk, MKB of groot. Iedereen heeft met IT te maken anno nu. Maar waar begint u?

Er zijn genoeg ICT-bedrijven in Nederland, dat is zeker. Maar wat is een goede prijs? Kunt u voor alles bij hen terecht? Kunt u voor alles bij Bushoff & Stans terecht?

Het begint met een intake gesprek. Wij nemen door wat we voor u kunnen betekenen naar aanleiding van uw wensen. We denken met u mee. Als we iets niet kunnen dan zeggen we dat ook en kijken we samen naar een oplossing.

Vervolgens ontvangt u van ons een voorstel van de oplossing. U kunt de tijd nemen om dit door te nemen, stel gerust vragen. We streven er naar om een comfortabele situatie te creëren bij de oplossing, prijs en uitvoering.

Na akkoord op het voorstel nemen we u mee in het implementatietraject. We verzorgen het tot in de puntjes en leveren service en garantie volgens afspraak.

Een oplossing voor uw wensen.

Jan & Tim

Waar wacht u nog op?

Begin de reis door de digitale wereld

Laat ons u begeleiden tijdens je reis door de digitale wereld.
Gebruik onze slimme IT-reisplanner en ontvang vrijblijvend een offerte per e-mail.

Volg ons