About

HET VERSCHIL KUNNEN MAKEN

Bushoff & Stans is opgericht in 2021 door Jan Bushoff en Tim Stans.

Jan & Tim bundelen de expertise en jarenlange ervaring om een dienstverlening te bieden die net even anders is dan bij traditionele dienstverleners. Na jaren gewerkt te hebben op het topniveau van de IT hebben Jan & Tim een passie ontwikkeld om juist zzp’ers en mkb te helpen bij de digitalisering. IT begrijpelijk maken, betaalbaar houden en kwaliteit leveren.

Juist omdat we merken dat ook deze bedrijven door wet- en regelgeving aan dezelfde strenge eisen als de grote bedrijven moeten voldoen, maar vaak niet het budget hebben om iemand aan te nemen voor de dagelijkse IT zaken.

Jan is de strategische en Tim is de leergierige techneut. We hebben beiden onze expertise gebieden en vullen elkaar uitstekend aan. Zo heeft Jan hoogtevrees en is Tim altijd aangewezen om de ladder op te klimmen.

We zijn groot fan van de producten en diensten die we leveren en continue in ontwikkeling. De koffie vloeit dan ook rijkelijk tijdens een intakegesprek en we houden van plezier in het werk.

Mogen we u meenemen in de digitale wereld?

KERNWAARDEN

We zijn maatschappelijk betrokken bij ondernemers. Onze dienstverlening richt zich op het beschermen, verbeteren en continueren van bedrijven door te zorgen dat hun IT op-en-top werkt. Ondernemers in nood proberen we te helpen door mee te denken en waar nodig diensten aan te bieden. Met persoonlijk contact en respect bouwen we aan een vertrouwensrelatie met u als klant. Hierbij vinden we het belangrijk doorzichtig te zijn in onze communicatie en dienstverlening. We zijn deskundig en als we het niet weten, dan zeggen we dat ook. We doen wat we technisch kunnen en waar nodig vertrouwen op onze partners om voor u de beste oplossing te bieden.

ONZE WERKWIJZE

Bij Bushoff & Stans zijn we trots op hoe we zaken doen.

We zijn nerds, daar doen we niet moeilijk over. We geloven dat IT nodig is voor iedere organisatie. Zelfstandig, kleinzakelijk, MKB of groot. Iedereen heeft met IT te maken. Maar hoe pakt u dit aan?

Het begint met een intake gesprek. We nemen door wat we voor u kunnen betekenen naar aanleiding van uw wensen. We denken met u mee. Als iets niet mogelijk blijkt dan kijken we samen naar een oplossing.

Ten slotte berekenen we een vast maandbedrag om u te ontzorgen.
Mogen we u ontzorgen in uw IT-wensen?

About

LATEN WE SAMENWERKEN

Wacht niet langer en neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Bushoff & Stans

Borchmolendijk 24
5491AK, Sint-Oedenrode
Noord-Brabant

Bedrijfsgegevens

  • Kvk
    83703888
  • Bank
    NL17 RABO 0318 4253 35 (RABONL2U)
contact-section